De platser vi skapar ska locka fram det inre barnet i dig. Vi vill skapa stunder av rörelseglädje för vem du än är och ge dig möjlighet att utmanas och utvecklas på dina egna villkor. I vårt arbete lägger vi ned tid på att skapa unika och magkittlande rum för spontan och organiserade aktiviteter till stadens alla invånare, såväl inne som ute.

För att kunna lägga mer tid på det kreativa ska det (nästan) vara tråkigt att jobba med oss. I våra projekt är allt i sin ordning: leverans i tid, inga överraskande fakturor, inga bränder att släcka – möjligtvis att vi någon gång hoppar i en vattenpöl om vi känner oss lite busiga.

Vi söker dig som är kommun, fastighetsägare eller arkitekt som vill att människor ska ha goda möjligheter att få vara aktiva i varierande miljöer. Ni har som mål att skapa roliga miljöer som inspirerar människor till att röra på sig mer och skapa mötesplatser där olika grupper av individer kan träffas. Ni uppskattar en smidig process och att alltid veta hur projektet ligger till. Ni tycker att det är skönt att veta att ni kan få tag i någon när ni undrar eller behöver hjälp med något.

För idrottsföreningar har vi ett speciellt stödprogram för er i syfte att hjälpa er bygga vidare på er verksamhet. Stödprogrammet är kostnadsfri för föreningar och vi sätter oss tillsammans för att diskutera hur vi kan få er dröm att bli verklighet, oavsett om det är anpassning av hall, nybygge av hall eller idrottsanläggning eller våra unika röresleredskap. Utöver dialog med kommun har vi även gedigna kunskaper och erfarenheter av att söka finansiell stöd.

Om ni känner igen er i beskrivningen ovan är ni varmt välkomna att höra av er för att se vad vi kan hitta på tillsammans.

Allt gott,
Team X2A


Nyfiken på vad vi kan hitta på? Skriv in er e-postadress i rutan nedan så hör vi av oss inom kort.

    Genom att skicka godkänner jag att X2 Architects får spara min epostadress i syfte att kontakta mig.
    By clicking the send button below I agree to that X2 Architects may save my email in order to contact me.